tisdag 14 april 2009

Efter påskhelgen.......

Jaha då vi hemma igen efter att ha varit nere i Uttran/Tumba för att fira påsk.
Egentligen skulle helgen ha flera dagar så man hinner träffa alla man vill.....men men nu hade vi bara 4 dagar så det fick gå.Har ju världens bästa systar så en lägenhet fick vi låna av lillasyster....så skönt att bo för sig själva när man e lite många.....men vi hade även kunnat få bo i Västerljung hos familjen Moqvist- Sastre.....så himla gulliga människor och världens sötaste Viola...som Isak älskar(enligt han själv)....fredagen bar det iväg till svärföräldrarna på lunch och fika...supertrevligt...och sedan vidare till Västerljung för årets första grillafton...mums så gott!!!!väl hemma i lgh var kl 00.30 Snark!!!!Lördagen bar ivägen till Lotta S och hennes familj och fikade i vårvädret....myste med sötaste lilla Moa länge länge....hem och snabbdusch och sedan iväg till mamma och pappa på påskmiddag......ut i trädgården och gömma påskägg till alla 6! barn...inte så lätt...därifrån hemma igen runt 01.00..söndag bar upp till svärföräldrarna igen på lunch och fika.......skjutasde emellan allt farande även grabbarna grus till sina "gamla bästisar" alla dagar...
Efter svärföräldrarna bar det iväg till storasyster och middag..lillsyster och hennes vän Miika var också där och vi hade supertrevligt!!!!Hemma sent igen!!!
Måndag var packning och städning och sedan till Williams bästis Andreas familj på fika och berättade om hur det var att flytta-även de står i startgroparna till flytt men inte så långt....sedan samla ihop lite kvarlämnad packning hos svärföräldrarna och mamma och pappa........ÄNTLIGEN PÅ VÄG hem igen kl 14:00....stopp i stora väsby på donken och lite lunch/middag och sedan ett långt stopp igen mellan hudiksvall och sundsvall.....svängde in på parkeringen kl 22:00......ÄNTLIGEN!!!!!!!borta bra men hemma bäst! så sant,så sant..........höres CHIAO

3 kommentarer:

  1. Jaa det brukar va så ; borta bra men hemma bäst;)
    Låter iaf som att ni haft det toppen o hunnit få en hel dos av era kära där hemma.. Mysigt!

    SvaraRadera
  2. Har du varit i stan? =) oh ja de e jobbigt att man har så många man vill hinna träffa när man väl kommit iväg. Man sjulle vilja hinna me så mycket mer varje gång.

    SvaraRadera
  3. Hej sötnos!
    Nu vet jag inte om nån varit dum mot dig på jobbet eller om d varit dumma mot nån annan, men tyvärr verkar det vara sådär preciiiis överallt, helst inom vården, för många kärringar i samma hus!
    Jag håller på dig gumman! Semppa semppa!!! LOVE

    SvaraRadera