onsdag 20 maj 2009

FÖRLÅT!!!!!!

Jag är så ledsen att jag inte har skrivit nåt här på länge.....har tyvärr haft massor att göra...först jobbat heltid och sedan pluggat i 5 veckor heltid...engelska b som jag märkte inte var en sån stor hit.....man hann ju inte med ett jota....inte ens träna!!! Men nu ska det bli ändring(hoppas jag)!!!
Är nu långledig till på tisdag.E¨gentligen skulle min mor och far kommit upp till stugan in helgen men då min farmor är dålig med bäckenfraktur bilateralt!...hjärtsvikt.....lågt hb som bara sjunker fast 2 ekonc givits.....ev en dvt!!!!så bestämde de att de blir kvar hemma!!Pest tyckte jag och barnen....men nyckeln får vi på fredag så vi äntligen kan vara där på helgerna!!!!
Men jag är glad ändå för bästa Fransiska och lilla sötnosen (Isaks fästmö)Viola. Håkan och hans bror och far ska komma upp till deras stuga som ligger ca 3 mil från oss och vad som är bäst att lillsötise och hennes mamma ska bo hos oss!!!!!
Så i kväll efter middagslagning....diskning så åkte städpatrullen(JAG) fram och röjde runt...så skönt nu när det är på topp, men man får se hur länge det håller!!!!När man bor med några som är närbesläktade med KOR!!! släpper allt där de står....hehehehehehe.....fin liknelse!?
Nä nu e det dax att krama kudden...gick upp 05.15 imorse.......hade lite stök och urakut kejsarsnitt..med nerver på helspänn!!!men en liten rackare fick se dagens ljus iallafall......vikten var 1785 kg...inte nåt kralligt där inte....
Må så gött till s jag skriver igen!!! CHIAO

3 kommentarer:

  1. Ohherreguud vilken lycka o få jobba med sånt!!
    Skulle jag oxå vilja!
    men då skulle jag väl böla stup i kvarten? haha
    KOR!? HAHAHAH jaa så kan man ju oxå likna det=)
    Massa massa kramar till dej o din familj hjärtat! Emmie skickar blöta pussar!

    SvaraRadera
  2. hej välkommen tillbaka=)
    E allt bra me dig o familjen?
    Duktig du e som både pluggar o jobbar, själv orkade ja inte ens me matten en hel termin, men ja ska ge mig på de igen sen=) så ja kan plugga nån gång;)
    Massa kramar

    SvaraRadera
  3. Välkommen tillbaka! Det va på tiden;)
    Hoppas allt är bra med er och att farmor mår bättre...
    Puss & Kram

    SvaraRadera