tisdag 11 augusti 2009

Nio år idag...........!

Hjälp vad tiden går.Tycker det känns som om det var igår.
Idag firar vi 9- årig bröllopsdag!!!! Fattar ni....9 år har vi varit gifta och det känns inte.
Kan nästa, men bara nästan förstå mina arbetskollegor som varit gifta i typ 40 år och så där och det med samma man!Det som är lite tråkigt är att jag jobbar som vanligt och kväll också så ingen god mat och mys i soffan här inte utan jobb och sedan hem och sova för man ska ju upp med tuppen imorgon för jag börjar jobba igen kl 06.45!Och ska lämna lilleman på dagis på Rödön innan.
Men men..till helgen då far hela familjen till Åre och bor på Holiday club med frukostbuffe`och fritt inträde till äventyrsbadet..det blir som en mini weekend.Känns ljuvligt att ha det att se framemot.Då får vi äta gott och umgås hela familjen.
Förresten så har vi en stor gosse nu..han ska flytta upp till Bamse nu i veckan..Där de stora barnen är(säger Isak, hihihihihi)Han har varit lite knölig nu och lämna men idag när Kicki sa att han hade fått en hylla på Bamse och vi skulle titta då sken han upp och blev så glad, och jag kunde åka därifrån.Han älskar ju sina fröknar på Lilleskutt men det kommer ju en del mindre nu och nya barn och vår lilleman är så känslig med nya människor så upp till Bamse blir kanoners då han vet vilka alla barn och fröknar är....men nu känns han så stor fast han bara är 3 år.......Men som jag skrev först så går tiden fort och han är väl snart i tonåren och målbrottsröst och hormoner i gungning!!!!! Så det är lika bra att njuta av tiden nu när han är liten!!! (suck)Ha en underbar dag ni som är lediga.....tills vi höres igen CHIAO....

1 kommentar:

  1. Åååå grattis grattis grattis till 9år som man&fru o massa år av sääärleek! <3<3<3

    SvaraRadera