tisdag 24 mars 2009

Tisdag igen....... då


Jaha veckorna går så fort så man hinner inte riktigt med.Lämnade lilleman på dagis och åkte hem och pluggade lite svenska...förstår inte riktigt vad denna svenska B ska kunna göra för att utveckla min svenska......medeltiden och renässansen ÄH! urtråkigt!!!

Blev iallafall klar med dagens uppgift.....Sen ringde dagis....lilleman bara grät och hade SÅ ONT I MAGEN OCH HUVUDET..skit....magsjuka vill jag inte ha här hemma.For iväg som en raket och rusade in ..lilleman satt så ynklig i hallen och väntade på mig....gick till bilen och då.......-nu har jag inte så ont i magen ,mamma!Hem iallafall och frågade om han var kissnödig...gick till toan och jag skojar inte säkert en liter rann ur han.....Den här lilla mannen vill inte kissa längre...förmodligen pga denna j.....la trånga f..hud.Måste nog ringa DR igen för cortisonsalvan verkar inte hjälpa ett dugg och den ska smörjas i 6 veckor till+ att den tydligen svider nåt enormt..men men en väldigt mysig eftermiddag fick vi iallafall och jag fick massor med hjälp vid middagslagningen...hemgjorda italienska köttbullar.Grabbarna grus så jag trodde ett tag att det skulle komma köttbullar ut ur öronen.Jag hoppas min kära väninna i Nykvarn inte funderar alldeles för mycket om för och nackdelar med att byta jobb.Bara tacka jag så du kommer ifrån avd.20 någongång annars blir du nog kvar precis som vår kära kollega dena alltid lika positiva D...a!Tacka ja nu Millan!!!!Ska ladda in för "Desperate housewife"!
Så tills nästa gång.....CHIAO!!! ps krya på dig gumsan i Ö-bro.Tänker på dig,pözz ( två av grabbarna grus vid stugan i lördags i härliga vårvädret):<3>

2 kommentarer:

  1. Haha...nä, sån vill man ju inte bli! Men skillnaden mellan den kollegan och mig är att jag har en karl så jag blir nog inte lika bitter:)
    Hmmmm...så svårt! Men men, jag har ju ett par veckor på mig att fundera och känna efter. Pussar!!

    SvaraRadera
  2. Men stackars lilleman då! Hoppas de e bättre nu! Inge roligt o ha de jobbigt me kisseriet ju!
    krama krama

    SvaraRadera